Pages

Wednesday, May 25, 2011

Update laju-laju sebab aku tengah semangat nak update belog aku

Assalammualaikum...nak update laju-laju sebab kesuntukan masa sejak jadi wanita berkerjaya. Jom tengok gambar-gambar selama di sem 4@tahun kedua.


Perhatian: Sila besarkan mata anda jika anda mempunyai mata yang kecil sebab entry ini mempunyai banyak gambar-gambar. Boleh jadi juling kalau tatap lama-lama....hee..=p
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Buka-buka sem dah busy dengan preparation untuk karnival sains 2011. InsyaAllah bakal dilangsungkan bulan september (ayat skema kan....hehe)...impian yang sangat besar. Gambar-gambar di bawah hanyalah sedikit (huhu). Nak tahu cerita lanjut tunggu post-post yang akan datang.

Bersama dengan bendahari kehormat karnival sains 2011


BEKS stands for BADAN EKSEKUTIF KARNIVAL SAINS
.
.
BEKS 2011


Cun tak? Baik cakap cun kalau tak nak kena baling cat. Hehe. Hiasan kek ini dapat no. 1 dalam Pertandingan Icing licious (ops...tak ingat nama pertandingan..belasah je nama tu). Sempena Hari Siswi kat UPM. Pesertanya sudah tentulah bukan aku. Cik manja dengan Cik Fad.

Cupcake yang sangat comel. Ladybird tu sangat sangat sangat comel. cupcake ni pun masuk dalam pertandingan juga.

Kami sedang tunggu saat-saat nak ngap kek tu.

Lab Time. Chemistry is so colourful but lab report makes your life so 'colourful'
Credit to incik luqman. Gambar-gambar lab diambil memggunakan telefon bimbit beliau.


Cuba teka tangan siapa nie?

Mesin UV-Vis. Experimen pertama lab spektro. Memang 'bes'.


Group partner yang senget-berbenget2.



Program Mobiliti YSU-UPM. Tunggu post seterusnya untuk entry selanjut. =p
Malam dialog Mahasiswa UPM-UNY

Ronda-ronda KL dengan student dan lecturer UNY.



Hehe. Kami sedang mengambil angin. Kononnya....



B.E.R.A.N.G.A.N
Faridah..=)

Orang Melayu kata Kawan Selamanya. Orang putih kata Friends Forever.

Okeh. Untuk gambar ini dan tiga gambar di bawah sila perhatikan gadis berbaju hitam itu. Haha. Ampunkan aku hanis.


Ops. Terlupa nak kenalkan roommate kesayangan di Kolej Keenam UPM. Nie dia Effa Sharmiza =)


Bahagia sejak berpisah dengan kekasih pertama. Kekasih baru ni sangat bes. Sangat memahami.
Jap jangan salah faham lagi. Aku tahu ramai dah syok sendiri kat entry aku yang ni. Aku maksudkan kolej okeh bukan sesiapa.

Yeah. Bilik 393 blok ****** bilik paling hujung paling atas.







Habis cerita. Packing barang balik rumah.

p/s: Mata dah juling belum? haha. tunggu untuk entry sambungan. Setiap gambar-gambar tu ada cerita panjang punya panjang punya panjang.