Pages

Thursday, August 4, 2011

Day 2: Hydrogen bonding di Kuala Lumpur...

Assalammualaikum....

Yeah. I admit that i'm such a loser. Haha. It's been a month after the previous post. Sila jangan merajuk pada siapa yang sedang menunggu entry ni. Here we go. 16 Mac 2011 pelajar-pelajar UNY serta UPM telah pusing-pusing Kuala Lumpur pula. Let the pictures tell the story..=)
.
.
.
.
.

.
.
.
.
.
.
.

Daniel telah ditugaskan untuk mengetuai kami. Memang bukan keputusan yang salah kerana memilihnya. Yeah, Daniel terbaik dari beli tiket Putra LRT, Petrosains dan perancangan lain-lain semuanya Daniel lakukan dengan baik sekali.

Suasana dalam bas. Memang nak suruh tidur kerana di luar hujan renyai-renyai.






Pak cik zul dan Daniel


Tibanya di KL Sentral

Erk....buatlah caption sendiri yek.

Comel tak? Sila cakap Ya.


Nash sedang bertapa

Kami: Dari kiri Daniel, Sheera, Saya yang comel (hehe),amir n nash.



Arifah...=)




Faiz.=)

KLCC





Here we are. Petrosains.



Turn masuk petrosains pukul 12 so kami ronda-ronda dulu. Daniel bagi cadangan untuk ronda di sekitar kinokuniya. Aku tak masuk sebab aku tahu kalau aku masuk confirm lebih dari sejam dan aku takkan keluar tangan kosong.
Iklan: Time will not wait for any man.
Comel ke?

Daniel memang terbaik. Masa dalam bas lagi dia dah buat booking untuk kami semua. So, harga tiket untuk group jadi RM 9.60 jek seorang.=)

Akhirnya, setelah merayap satu tingkat tu turn kami pun sampai.
























Sangat jeles bila tengok gambar ni sebab aku tak dapat can nak gambar dengan benda comel ni. Takpe2.



Erk?

Keluar dari petrosains dah lapar tahap giga, tera semua la. So terus pergi ke Foodcourt.








K.A.M.I
KLCC






Destinasi terakhir Pasar Seni.

Oklah, itu sahaja untuk entry DAY 2. Sebenarnya nak ucapkan banyak-banyak terima kasih buat semua yang beri sokongan, Terima kasih pada Budak kecik a.k.a Luqman yang tolong ambilkan makanan dari kafe untuk bekalan kami, terima kasih pada photographer kita Pak cik zul dan Nash, Daniel yang menjadi ketua kami, amir yang jadi back up, sheera yang banyak bagi idea dan semua yang terlibat secara langsung dan tidak langsung.

p/s: entry seterusnya ialah di KLIA..=)

9 comments:

  1. wow!!..awesome azee.. :) .. sy jadi teringat masa itu & rasa-rasanya masih kurang untuk pusing2 di dalam petrosains, juga di pasar seni..oh zul, maafkan kami kalau masa itu kamu ada exam esok harinya :( .. then, ada satu gambar yang buat sy tertawa..hahahaha.. :D gambar nash dengan elma..thinking that not only their mouth speaking but also their eyes talking..hehehehe.. elma & nash --> PEACE, just kidding :))

    ReplyDelete
  2. seminggu di malaysia sangat tidak cukup sebenarnya...nanti datang lagi kita pusing2 lagi ya...haha..gambar nash dan elma seperti nash sedang kacau elma...=)

    ReplyDelete
  3. sy benar2 tertawa kalau lihat gmbar nash & elma..hehehe..iya, azee betul..butuh waktu cukup lama untuk pusing2 KL..datang ke KL lagi?? itu salah satu harapan saya..suatu saat nanti sy akan ke KL lagi..

    ReplyDelete
  4. iya..pasti2 jangan lupa dtg ke malaysia..mungkin masa perkahwinan saya...hahaha....=)

    ReplyDelete
  5. saya baru mahu comment kalau nanti azee kahwin, tapi sudah azee dulu yang comment..hehehe..insyaAllah azee..tetapi azee beri tahu saya awal2 yaa nanti..:D already have a plan? :)

    ReplyDelete
  6. hahaha...bercanda sahaja....calon pun belum ada lagi..study pun belum habis lagi....insyaAllah nanti pasti jemputan akan dihantar ke faiz...=)

    ReplyDelete
  7. haha..ok azee, sy menabung mulai sekarang untuk ke rumah azee/KL nanti.. :D

    ReplyDelete
  8. haha..pasti2....boleh la lihat perkahwinan org malaysia bagaimana....(tiba-tiba jek masuk pasal kahwin plak)...hahaha

    ReplyDelete
  9. yihaaa,,,sy belum pernah lihat perkahwinan orang melayu :D .. hahahaha, azee yang memulai comment pasal kahwin..hehehehe

    ReplyDelete