Pages

Wednesday, September 7, 2011

Aidilfitri 2011

Assalammualaikum....

Yuhuu!!! Selamat Hari Raya Aidilfitri korang. Mohon maaf zahir dan batin kepada semua yang membaca blog ini. Jom tengok gambar!

K***'s family. Sangat happy bila semua dapat hadir.


From left: Sue, Sue's bf, auntie kat's husband, auntie kat and auntie's son.


Paling kiri Yap, Reuben, Sue.




Yeah!! My schoolmates. From left: Chew Yee, Enoch, Lee Ling, Justin, Jin Kuan and Jia Liang. Met Justin dan Jia Liang after years. If I'm not mistaken the last time we met was during the last paper of SPM.


Tired of makan. Haha.


Enoch finally manage to finish up his roti canai after struggling with it. His face reveals it. =)


At the most right. My junior, Edward.


Missed our school days.


My elder sister.


My two little brothers. Erk, little ke. Dua-dua macam KLCC.









Uncle Kah Hoe came with his girlfriend.



My boss erm, ex-boss kut.

Trying to solve the giant jigsaw puzzle.

Introducing Kah Hoe and his girlfriend.



My boss with his family

Asyraff yang cute. He's really photogenic. Yang kanan tu, ya. Hahaha



Cousins


Nampak tak agar-agar kat sebelah kek tu? Hehe...ramai cakap sedap..saya pun cakap mestilah sedap sebab saya yang buat. Muahahaa.

Ada ciri keibuan tak? HAhaha

Kalau raya tak sah kalau tak main mercun atau bunga api kan. Hee..=p







Okla, itu sahaja entry di hari pertama raya. Raya kedua, ketiga akan muncul tak lama lagi.