Pages

Thursday, October 27, 2011

Dah nak deepavali baru nak cerita pasal hari raya tapi...ada aku kisah...hehehe

Assalammualaikum...

Post sebelum ni bukan main kata nak post aktiviti-aktiviti raya kedua and so on. Aku terlupa yang aku ni ada blog. Huhuhu.....dah basi gila post ni. Layankan je la gambar-gambar raya ni.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
BUKA RUMAH PUTRAJAYA

Budak gemuk membesar lepas cuti 4 bulan...=p

Adik+Sepupu sepapat

Again adik-adik + sepupu sepapat
My lovely sis n si kecil Hana
Lain kan muka kami....

Kids that always there to cheer up our life

Makan makan makan dan makan

BUKA RUMAH KAJANG

Rojak+ Mi sup terbaik dari ladang

Kamilah warga comel-comel

Fiqa ,Ida


Sambung jalan-jalan cari makan ke Bangi

Sesendat tin sardin

BUKA RUMAH BANGI



Thanks for the jemputan, Eqe. Nasi dagang n Sate terbaik dari ladang. 8 years of friendship

Ex-ex rumet ku. Haha

Kami..=)








p/s: tak ada ke orang nk jemput open house deepavali....hee..=p

2 comments:

  1. itu kakak dan adik azee?? sepertinya berbeza..hehehehe..peace!

    ReplyDelete
  2. hehe..berbeza kan...mmg ramai x percaya kami adik bradik...nnti sy postkan yg complete adik bradik...mungkin lbh clear..

    ReplyDelete