Pages

Thursday, October 27, 2011

Masuk 3rd year dah dekat 2 bulan lebih tapi baru ada masa nak update

Assalammualaikum....

It's been almost 2 months the life as a student started again. Tapi baru hari ni ada masa nak update blog. Yeah, dah masuk cuti mid sem baru ada masa nak update. Rasanya baru je kena panggil-panggil junior, freshie etc etc tup-tup dah 3rd year. Cepat gila masa berlalu. Umur pun dah 21 tahun. Erk, no longer called teens. These are few photos captured during the 2 months. Jom layan....
.
.
.
.
.
.
.
.

1st week tak ada lab so banyak masa free. Lepas register je lab Organic Chemistry 3 kitorang terus pergi mines. Perut lapar tapi tak nak makan fast food sebab aku dah muak dengan fast food. Masa kerja dulu bila balik lambat je bos order fast food. Pizza hut, dominos, KFC, McD dah muak so nak try benda lain so mata terus menuju ke "The chicken Rice Shop...bukan sekadar nasi ayam...(buat bunyi ayam kokok skali)"

Ayam Jantan

Dua budak comel.

Kawan kepada dua budak comel tadi

Kelas Prinsip ekonomi.

Kamilah budak kimia tulen

Ehem...

Penyampaian portfolio MTM Kolej Keenam

Ex-rumet
Ex-rumet juga
Lab partner Kimia Fizik n Kimia Tak Organik 2, Michael. Haha

Liya dan Mun


Bukit Ekspo

Wekk
Y







Photoshoot Pure chem


KAMI

Aku tahu korang nak cakap muka kitorang suci.

Overall nak cakap dah masuk 3rd year ni busy tahap gaban. Mata panda aku makin menjadi-jadi. Tapi lagi bagus la dari kena buat tax computation. Tapi at least tax comp aku buat ada orang cek betulkan balik. Lab repot buat sendiri markah pun tanggung sendiri la. Tiba-tiba rindu tempat kerja pula kan.

2 comments:

  1. gambar2 awal tu, makan ayam :)
    azee pernah cuba ayam penyet?? cuba laa..super duper delicious..hehehe..sekarang azee dah senior ya, emm rajin2 study je hehehe..keep spirit azee

    ReplyDelete
  2. a ah ayam...hehe..ayam penyet blum pernah rasa...sblm ni slalu dgr aliffah bilang sedap skali...tp blum pernah rs..tgu la satu ari...hehe..senior....=)

    ReplyDelete