Pages

Monday, November 25, 2013

Tips Presentation Power Point 3

Assalammualaikum...

Ini presentation slide kumpulan aku masa aku ambil etika dan nilai dalam pengajaran dulu. Aku rasa seronok dengan kelas ini sebab lain dari kimia. Dapat refreshkan otak selepas duduk dalam atmosfera yang penuh dengan formula-formula, kimia-kimia bagai. Haha.

Kat bawah ini slide yang aku buat dengan bantuan kawan aku wani. Aku google untuk dapatkan idea yang cun. Aku ni macam biasalah bila buat slide tak suka pakai template yang sedia ada. Aku suka create sendiri. Baru puas hati.
















Alhamdulillah, presentation kami antara dua kumpulan yang dapat markah tertinggi. Berbaloi rasa bila tengok markah. 

No comments:

Post a Comment